הגיע הזמן להשתדרג מגריל הפחם שלנו. מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים:
Broil King Baron 420
Char-Broil Professional Tru-Infrared 4
Napoleon Triumph 495
הסכומים ביניהם דיי קרובים אם כי ה- char-broil מעט זול יותר.
משפחה בת ארבעה נפשות שמארחת מדיי פעם עד 15 אנשים.
המנגל ימוקם בחצר ומלבד כיסוי, יהיה חשוף לשמש וגשם.
חשוב מבחינתנו שיחזיק מעמד שנים רבות ושייתן תוצאות טובות.
מיועד בעיקר לבשרים הסטנדרטיים כגון סטייקים, צלעות, המבורגרים, קבבים, וכנפיים אבל גם לבשרים עדינים יותר כגון כבד עוף ונקניקיות.
אשמח לחוות דעת ואם יש דגם אחר שבא בחשבון, אשמח לדעת.
תודה ! יהודה.
Menu
- forum
- יוצרים קשר
- הבלוג של מקס
- טיפים למנגל
- טיפים לצלייה מוצלחת של בשר
- מה ההבדל בין גריל לברביקיו (ועוד על מדעי המנגל)
- איך צולים עם שיפוד מסתובב בשר בשטח – טיפים מהמקצוענים
- איך מנקים מנגל, גריל גז
- רשימת קניות לעל האש – מה צריך לקנות למנגל
- איך יודעים מה מידת העשייה של הסטייק
- טיפים למנגל מוצלח – טיפים למקצועני מנגל
- צליית בשר – בשר על האש השיטה הנכונה
- הסטייק הכי טוב על האש – איך עושים את הסטייק המושלם
- 9 מנגלים אקולוגיים ידידותיים לסביבה
- אטליזים מומלצים
- רשת גריל – מה יותר טוב רשת ברזל יצוק או רשת נירוסטה ?
- חניוני פיקניק במרכז, בצפון, בגליל ובדרום
- פורום שאלות
- סלטים וירקות
- מרינדות ורטבים
- מתכונים למנגל
- הכל על גריל גז
- בית