מתחילים לנפנף

מרינות, מתכונים, סלטים ובשרים - הפורום שעושה אותנו רעבים
פיני

מתחילים לנפנף

הודעהעל ידי פיני » ג' פברואר 07, 2017 9:25 pm

אהלן!
אני ממש מתחיל בעניין.
אז קניתי לי כמעט כל מה שצריך. העניין הוא כזה.
1. למה משתמשים בנפנף ובאיזה צורך?
2. הדלקנו את הפחמים הכל סבבה, איך אני מוודא שהאש לא עולה על הרשת אלא קצת מתחתיה?
3. יש תבלין שאתם אוהבים עם בשר.

פשוט רגיל למחבת סטייקים ובעיקר מול תנור וכלי מטבח לא מנגל.

max
Site Admin
הודעות: 67
הצטרף: ג' פברואר 07, 2017 5:30 pm

Re: מתחילים לנפנף

הודעהעל ידי max » ג' פברואר 07, 2017 9:29 pm

הי פיני

ברוך הבא לעולם של המקצוענים
1 נפנף צריך כדי להגביר את החום של הגחלים – מאוד שימושי
2 האש לא אמורה לגעת בבשר – הבישול הוא מהחום של הגחלים
3 יש הרבה – תראה את המאמרים שלנו בנושא מרינדות

בתיאבון!

פיני

Re: מתחילים לנפנף

הודעהעל ידי פיני » ג' פברואר 07, 2017 9:31 pm

תודה רבה מקס. שאלה נוספת.
כשאתם מסיימים להדליק פחמים אתם מפזרים אותם? לשם איזו מטרה?

max
Site Admin
הודעות: 67
הצטרף: ג' פברואר 07, 2017 5:30 pm

Re: מתחילים לנפנף

הודעהעל ידי max » ב' מאי 08, 2017 12:21 am

זה כדי להגדיל את שטח הפנים של איזור החימום


הוקפץ לאחרונה על ידי Anonymous בתאריך ב' מאי 08, 2017 12:21 am.


חזור אל “כאן מבשלים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

cron