במעבד מזון שמים
3 שיני שום
6 גבעולי בצל ירוק
1 צ׳ילי אדום
צרור של כוסברה ועלי נענע
מיץ מלימון שלם
כפית מלח וכפית פלפל
מעבדים עד שיוצא חלק
מדללים עם 3 כפות שמן זית
Menu
- forum
- יוצרים קשר
- הבלוג של מקס
- טיפים למנגל
- טיפים לצלייה מוצלחת של בשר
- מה ההבדל בין גריל לברביקיו (ועוד על מדעי המנגל)
- איך צולים עם שיפוד מסתובב בשר בשטח – טיפים מהמקצוענים
- איך מנקים מנגל, גריל גז
- רשימת קניות לעל האש – מה צריך לקנות למנגל
- איך יודעים מה מידת העשייה של הסטייק
- טיפים למנגל מוצלח – טיפים למקצועני מנגל
- צליית בשר – בשר על האש השיטה הנכונה
- הסטייק הכי טוב על האש – איך עושים את הסטייק המושלם
- 9 מנגלים אקולוגיים ידידותיים לסביבה
- אטליזים מומלצים
- רשת גריל – מה יותר טוב רשת ברזל יצוק או רשת נירוסטה ?
- חניוני פיקניק במרכז, בצפון, בגליל ובדרום
- פורום שאלות
- סלטים וירקות
- מרינדות ורטבים
- מתכונים למנגל
- הכל על גריל גז
- בית