הי. ראיתי את המנגל בעקבות המלצות פה. ראיתי שהרשת אינה ממש רשת אלא אטומה במרכז. כמו מחבת מחורץ. האין זה פוגע בטעם הבשר?
למישהו יש נסיון עם כבדים? כיון שיש בעיה עם כשרות ויש בעיה להכין אותם במחבת רגיל. האם אוכל להוריד את הרשת המקורית ולשים רשת במקום? או לחילופים לשים רשת מעל?
כמו כן מצאתי ברשת תלונות על זה שהמגש לניקוז נוזל. מה דעתך?
המוכר המליץ לי במקום ללכת על charboil performance באותו המחיר. מה דעתך?
תודה
Menu
- forum
- יוצרים קשר
- הבלוג של מקס
- טיפים למנגל
- טיפים לצלייה מוצלחת של בשר
- מה ההבדל בין גריל לברביקיו (ועוד על מדעי המנגל)
- איך צולים עם שיפוד מסתובב בשר בשטח – טיפים מהמקצוענים
- איך מנקים מנגל, גריל גז
- רשימת קניות לעל האש – מה צריך לקנות למנגל
- איך יודעים מה מידת העשייה של הסטייק
- טיפים למנגל מוצלח – טיפים למקצועני מנגל
- צליית בשר – בשר על האש השיטה הנכונה
- הסטייק הכי טוב על האש – איך עושים את הסטייק המושלם
- 9 מנגלים אקולוגיים ידידותיים לסביבה
- אטליזים מומלצים
- רשת גריל – מה יותר טוב רשת ברזל יצוק או רשת נירוסטה ?
- חניוני פיקניק במרכז, בצפון, בגליל ובדרום
- פורום שאלות
- סלטים וירקות
- מרינדות ורטבים
- מתכונים למנגל
- הכל על גריל גז
- בית