שלום,
לפני תקופה קניתי גריל לאירועים משפחתיים camptown patagonia 6 מבערים.
בשימוש הראשון של הגריל כשהנחתי על הגריל בשרים שומניים עלו להבות גדולות אשר לא אפשרו את צליית הבשרים בגלל הלהבות ששרפו אותם.
לגריל הרי קיים מגש לפינוי שומנים.
האם יש לכך פתרון ?
האם בגרילים יקרים יותר הבעיה הזו נעלמת ?
תודה
Menu
- forum
- יוצרים קשר
- הבלוג של מקס
- טיפים למנגל
- טיפים לצלייה מוצלחת של בשר
- מה ההבדל בין גריל לברביקיו (ועוד על מדעי המנגל)
- איך צולים עם שיפוד מסתובב בשר בשטח – טיפים מהמקצוענים
- איך מנקים מנגל, גריל גז
- רשימת קניות לעל האש – מה צריך לקנות למנגל
- איך יודעים מה מידת העשייה של הסטייק
- טיפים למנגל מוצלח – טיפים למקצועני מנגל
- צליית בשר – בשר על האש השיטה הנכונה
- הסטייק הכי טוב על האש – איך עושים את הסטייק המושלם
- 9 מנגלים אקולוגיים ידידותיים לסביבה
- אטליזים מומלצים
- רשת גריל – מה יותר טוב רשת ברזל יצוק או רשת נירוסטה ?
- חניוני פיקניק במרכז, בצפון, בגליל ובדרום
- פורום שאלות
- סלטים וירקות
- מרינדות ורטבים
- מתכונים למנגל
- הכל על גריל גז
- בית