סיזר רוביקון או צ'אר ברויל פרופשיונאל
פורסם: ה' יולי 01, 2021 5:45 am
שלום רב,
מתלבט בין 2 הגרילים שבנושא.
שניהם 4 מבערים +כירת צד.
מיועד למשפחה של 5 עושים על האש אחת לשבוע +אירוח מידי פעם של 10 אנשים+אירוח פעם בשנה של כ40 איש.
שני הגרילים פחות או יותר אותו מחיר.
ההתלבטות היא איזה גריל יוציא בשר בצורה טובה יותר ואיזה קל יותר לניקוי.
הבנתי שהסיזר אהוב מאוד אבל גם על הצ'אר ברויל המליצו לי מאוד בחום )תרתי משמע( תודה מראש על התשובות.
מתלבט בין 2 הגרילים שבנושא.
שניהם 4 מבערים +כירת צד.
מיועד למשפחה של 5 עושים על האש אחת לשבוע +אירוח מידי פעם של 10 אנשים+אירוח פעם בשנה של כ40 איש.
שני הגרילים פחות או יותר אותו מחיר.
ההתלבטות היא איזה גריל יוציא בשר בצורה טובה יותר ואיזה קל יותר לניקוי.
הבנתי שהסיזר אהוב מאוד אבל גם על הצ'אר ברויל המליצו לי מאוד בחום )תרתי משמע( תודה מראש על התשובות.