שלום רב,
מתלבט בין 2 הגרילים שבנושא.
שניהם 4 מבערים +כירת צד.
מיועד למשפחה של 5 עושים על האש אחת לשבוע +אירוח מידי פעם של 10 אנשים+אירוח פעם בשנה של כ40 איש.
שני הגרילים פחות או יותר אותו מחיר.
ההתלבטות היא איזה גריל יוציא בשר בצורה טובה יותר ואיזה קל יותר לניקוי.
הבנתי שהסיזר אהוב מאוד אבל גם על הצ'אר ברויל המליצו לי מאוד בחום )תרתי משמע( תודה מראש על התשובות.
Menu
- forum
- יוצרים קשר
- הבלוג של מקס
- טיפים למנגל
- טיפים לצלייה מוצלחת של בשר
- מה ההבדל בין גריל לברביקיו (ועוד על מדעי המנגל)
- איך צולים עם שיפוד מסתובב בשר בשטח – טיפים מהמקצוענים
- איך מנקים מנגל, גריל גז
- רשימת קניות לעל האש – מה צריך לקנות למנגל
- איך יודעים מה מידת העשייה של הסטייק
- טיפים למנגל מוצלח – טיפים למקצועני מנגל
- צליית בשר – בשר על האש השיטה הנכונה
- הסטייק הכי טוב על האש – איך עושים את הסטייק המושלם
- 9 מנגלים אקולוגיים ידידותיים לסביבה
- אטליזים מומלצים
- רשת גריל – מה יותר טוב רשת ברזל יצוק או רשת נירוסטה ?
- חניוני פיקניק במרכז, בצפון, בגליל ובדרום
- פורום שאלות
- סלטים וירקות
- מרינדות ורטבים
- מתכונים למנגל
- הכל על גריל גז
- בית