שלום.
סליחה מראש שזה ארוך וחופר - פשוט אני רוצה לתת את כל האינפורמציה הרלוונטית כדי שאוכל לקבל את העצה הכי טובה.
אז ככה - מעוניין לקנות גריל גז כדי להוציא את כל הכנת הבשר מהמטבח למרפסת .
הצרכים שלי ע"פ תדירות וסדר עדיפויות:
1. כמעט על בסיס יומי הכנת מנת בשר לאדם אחד (אני בתזונת פליאו - בשר זה יומיומי - כל הסוגים)
2. פעם בשבוע הכנת נתח גדול בצליית חום עקיפה- לפעמים גם בתוספת עישון
3. ארוחה משפחתית - 5 סועדים - פעמיים בחודש
4. אירוח 20 סועדים - פעמים ספורות (נגיד 4-5 בשנה)
5. כירת צד - אשמח מאד (אם מתאימה לטיגון קל) אבל השאלה אם במסגרת תקציב נתון התוספת במחיר תגרור פשרה גדולה באיכות הכללית של הגריל
התקציב שלי - אזור 3000 ש"ח
צמצמתי ל-6 דגמים (רובם 3 מבערים) שנכנסים לתקציב אבל מבניהם אני לא יודע להחליט מה ייתן לי את התמורה הכי טובה בהתחשב בדרישות שלי כפי שפירטתי.
הייתי גם ב-2 אולמות תצוגה אבל האמת שהשפע ומבול האינפורמציה רק בלבל אותי יותר.
אז אלה הדגמים ואני ממש אשמח לעזרה בבחירה - גם אם לא לזקק לדגם אחד אז גם צמצום הרשימה יקדם אותי ויעזור לי
קולמן - גלקסי 3
קולמן - פלטינום C600
ברויל קינג - ברון 420
צ'אר ברויל - פרופשיונל 3
צ'אר ברויל - קלאסיק 4
גראנד הול - GTI3
בנוסף - עוד שתי שאלות (אמרתי חופר...)
1. האם יש גריל 2 מבערים שיענה על הצרכים שלי (למעט ארוחה גדולה - ברור - אבל זה עדיפות נמוכה)
2. האם נפולאיון רוג 425 עם כירת צד - משומש ושמור סביר - במחיר של כ-2000 ש"ח עדיף על חדש מהרשימה
תודה על הסבלנות ועל כל עזרה ועיצה טובה שתוכלו לתת
Menu
- forum
- יוצרים קשר
- הבלוג של מקס
- טיפים למנגל
- טיפים לצלייה מוצלחת של בשר
- מה ההבדל בין גריל לברביקיו (ועוד על מדעי המנגל)
- איך צולים עם שיפוד מסתובב בשר בשטח – טיפים מהמקצוענים
- איך מנקים מנגל, גריל גז
- רשימת קניות לעל האש – מה צריך לקנות למנגל
- איך יודעים מה מידת העשייה של הסטייק
- טיפים למנגל מוצלח – טיפים למקצועני מנגל
- צליית בשר – בשר על האש השיטה הנכונה
- הסטייק הכי טוב על האש – איך עושים את הסטייק המושלם
- 9 מנגלים אקולוגיים ידידותיים לסביבה
- אטליזים מומלצים
- רשת גריל – מה יותר טוב רשת ברזל יצוק או רשת נירוסטה ?
- חניוני פיקניק במרכז, בצפון, בגליל ובדרום
- פורום שאלות
- סלטים וירקות
- מרינדות ורטבים
- מתכונים למנגל
- הכל על גריל גז
- בית