לכל חברי הפורום היקרים ערב טוב.
אני חדש כאן בפורום הזה ככה שאם כתבתי הודעה לא לפי החוקים אני מתנצל מראש.
אני מעוניין לרכוש גריל נפוליאון רוג 425
וההתלבטות היא אם להשקיע בגריל עם כירת האינפרא אדום בצד שכולו עשוי מנירוסטה או לקנות במחיר מוזל יותר את אותו הגריל שלא עשוי נירוסטה עם כירת צד רגילה?
השימוש שלו לפחות פעם בשבוע לכמות של 4 אנשים ומדי פעם קצת יותר.
עוד שאלה חשובה לגבי הbtu שבחישוב של רוחב הרשת 60 סמ חלקי אורך הרשת 45 סמ חלקי 36000 btu התוצאה היא 13.3 btu האם זה מספיק לצליה טובה ואיכותית.
ההעדפה שלי לגריל היא איכות החומרים,האחריות הארוכה והוא נראה יוקרתי ואיכותי מאוד.
תודה רבה לעונים
Menu
- forum
- יוצרים קשר
- הבלוג של מקס
- טיפים למנגל
- טיפים לצלייה מוצלחת של בשר
- מה ההבדל בין גריל לברביקיו (ועוד על מדעי המנגל)
- איך צולים עם שיפוד מסתובב בשר בשטח – טיפים מהמקצוענים
- איך מנקים מנגל, גריל גז
- רשימת קניות לעל האש – מה צריך לקנות למנגל
- איך יודעים מה מידת העשייה של הסטייק
- טיפים למנגל מוצלח – טיפים למקצועני מנגל
- צליית בשר – בשר על האש השיטה הנכונה
- הסטייק הכי טוב על האש – איך עושים את הסטייק המושלם
- 9 מנגלים אקולוגיים ידידותיים לסביבה
- אטליזים מומלצים
- רשת גריל – מה יותר טוב רשת ברזל יצוק או רשת נירוסטה ?
- חניוני פיקניק במרכז, בצפון, בגליל ובדרום
- פורום שאלות
- סלטים וירקות
- מרינדות ורטבים
- מתכונים למנגל
- הכל על גריל גז
- בית