עמוד 1 מתוך 1

ישראלי מול מותג

פורסם: ו' פברואר 10, 2017 8:49 pm
על ידי Danny
שלום,

אשמח לחוות דעת באשר לעדיפות גריך תןצרת הארץ, כגון, שאולי גריל, שדר, ויקטור מול מותגי חול. ברוב המקומות המקצועיים, מסעדות גריל למיניהם, נהוג לראות תוצרת של יצרנים בארץ מתוך טענה של אמינות לאורך זמן.
כמובן שהפיניש של מותגי חו"ל נראים טוב יותר, אבל השאלה לגבי האמינות ואיכות הצלייה, לגבי מחיר יש יתרון ברור לתוצרת הארץ.
תודה
דני

Re: ישראלי מול מותג

פורסם: ה' מאי 18, 2017 10:50 am
על ידי max
הי דני

זו שאלה של מה אתה מחפש
אכן הגרילים התעשייתיים נותנים מענה לאורך זמן, ברם, הם יחסית יקרים, לא יפים, לא ניידים ולא במיוחד מפנקים
יש מותגי חו"ל שבשיקולי עלות תועלת נותנים מענה ראוי גם לאיכות לאורך זמן וגם לניראות/ניידות/פינוק
הסוד באיכות הוא האחריות על המבערים – המותגים שנותנים אחריות של 7 שנים ויותר הם גם האיכותיים יותר (למשל Weber ו King Broil ואחרים )
בקיצור – הכל שאלה של התאמה לצרכים