שלום,
אשמח לחוות דעת באשר לעדיפות גריך תןצרת הארץ, כגון, שאולי גריל, שדר, ויקטור מול מותגי חול. ברוב המקומות המקצועיים, מסעדות גריל למיניהם, נהוג לראות תוצרת של יצרנים בארץ מתוך טענה של אמינות לאורך זמן.
כמובן שהפיניש של מותגי חו"ל נראים טוב יותר, אבל השאלה לגבי האמינות ואיכות הצלייה, לגבי מחיר יש יתרון ברור לתוצרת הארץ.
תודה
דני
Menu
- forum
- יוצרים קשר
- הבלוג של מקס
- טיפים למנגל
- טיפים לצלייה מוצלחת של בשר
- מה ההבדל בין גריל לברביקיו (ועוד על מדעי המנגל)
- איך צולים עם שיפוד מסתובב בשר בשטח – טיפים מהמקצוענים
- איך מנקים מנגל, גריל גז
- רשימת קניות לעל האש – מה צריך לקנות למנגל
- איך יודעים מה מידת העשייה של הסטייק
- טיפים למנגל מוצלח – טיפים למקצועני מנגל
- צליית בשר – בשר על האש השיטה הנכונה
- הסטייק הכי טוב על האש – איך עושים את הסטייק המושלם
- 9 מנגלים אקולוגיים ידידותיים לסביבה
- אטליזים מומלצים
- רשת גריל – מה יותר טוב רשת ברזל יצוק או רשת נירוסטה ?
- חניוני פיקניק במרכז, בצפון, בגליל ובדרום
- פורום שאלות
- סלטים וירקות
- מרינדות ורטבים
- מתכונים למנגל
- הכל על גריל גז
- בית