שלום רב
ברשותי גריל 10 Royal שנקנה לפני כשנתיים באמישרגז.
מה אומר, אכזבה מרה, על אף שתאורטית נותן כמעט 16 Btu, מעולם לא הצלחתי לקבל סטייק צרוב יפה מבחוץ ואדום מבפנים וזאת בגלל חוסר בעוצמה.
גם כשהוא סגור ומגיע ל250 מעלות לאחר כרבע שעה זה לא זה.
מה שכן בגלל צורתו יש תנועת אוויר ותקבל עוף מדהים וגם פיצות מעולות, אבל סטיקים, זה לא זה.
פעמיים היה אצלי טכנאי של החברה והוכיח באותות ומופתים שהמכשיר בסדר.
נשברתי והבאתי את המכשיר למרכז אמישרגז, גם שם טענו שהכל בסדר.
אבקש לדעת האם יש אפשרות להחליף וסת (כרגע 30 מיליבר והספק 4 ק"ג שעה) ו/ או דיזות – גם אם זה אומר להגדיל את פתחי כניסת האוויר או לחילופין לשדרג בצורה כלשהי למבערים חזקים יותר.
האם יש בעל מקצוע שיכול לעשות זאת באחריות.
תודה
גבי
Menu
- forum
- יוצרים קשר
- הבלוג של מקס
- טיפים למנגל
- טיפים לצלייה מוצלחת של בשר
- מה ההבדל בין גריל לברביקיו (ועוד על מדעי המנגל)
- איך צולים עם שיפוד מסתובב בשר בשטח – טיפים מהמקצוענים
- איך מנקים מנגל, גריל גז
- רשימת קניות לעל האש – מה צריך לקנות למנגל
- איך יודעים מה מידת העשייה של הסטייק
- טיפים למנגל מוצלח – טיפים למקצועני מנגל
- צליית בשר – בשר על האש השיטה הנכונה
- הסטייק הכי טוב על האש – איך עושים את הסטייק המושלם
- 9 מנגלים אקולוגיים ידידותיים לסביבה
- אטליזים מומלצים
- רשת גריל – מה יותר טוב רשת ברזל יצוק או רשת נירוסטה ?
- חניוני פיקניק במרכז, בצפון, בגליל ובדרום
- פורום שאלות
- סלטים וירקות
- מרינדות ורטבים
- מתכונים למנגל
- הכל על גריל גז
- בית