הוובר Q2200 לבין שדר הדגם הקטן עם 4 מבערים
פורסם: ד' פברואר 08, 2017 9:25 am
הי. אני מתלבט בין הוובר Q2200 לבין שדר הדגם הקטן עם 4 מבערים. הייתי אצל ויקטור ושלו זה עם אבנים ומבערים מברזל. אצל שדר הם מנירוסטה ובלי אבנים.
לגבי שדר – המארז הוא ברזל עם נירוסטה (עלול להחליד) והמבערים נירוסטה. המכסה חסר שימוש למעט סגירה כשלא בשימוש. בלי רשתות הגריל לא שוקל כלום.
אין הצתה אבל זה לא נראה לי חשוב בכלל.
המשולשים שמכסים את המבערים אצל שדר נראים קלילים כאלה – זה אמור להיות ככה?
הרשת שלהם נראית מעולה.
הטענה של שדר היא שהמנגל שלהם נועד לעבוד פתוח לעומת הוובר שנועד לעבוד סגור. אני לא יודע מה ההשפעה של זה על האוכל.
לא ברור מה העובדה שהרבה שיפודיות משתמשות בשדר תורמת – שיפודיות זה בד"כ לא מקום לבשר איכותי.
אז מה ייתן תוצאה טובה יותר בעיקר לסטייקים איכותיים למשפחה קטנה?
תודה
לגבי שדר – המארז הוא ברזל עם נירוסטה (עלול להחליד) והמבערים נירוסטה. המכסה חסר שימוש למעט סגירה כשלא בשימוש. בלי רשתות הגריל לא שוקל כלום.
אין הצתה אבל זה לא נראה לי חשוב בכלל.
המשולשים שמכסים את המבערים אצל שדר נראים קלילים כאלה – זה אמור להיות ככה?
הרשת שלהם נראית מעולה.
הטענה של שדר היא שהמנגל שלהם נועד לעבוד פתוח לעומת הוובר שנועד לעבוד סגור. אני לא יודע מה ההשפעה של זה על האוכל.
לא ברור מה העובדה שהרבה שיפודיות משתמשות בשדר תורמת – שיפודיות זה בד"כ לא מקום לבשר איכותי.
אז מה ייתן תוצאה טובה יותר בעיקר לסטייקים איכותיים למשפחה קטנה?
תודה