הי. אני מתלבט בין הוובר Q2200 לבין שדר הדגם הקטן עם 4 מבערים. הייתי אצל ויקטור ושלו זה עם אבנים ומבערים מברזל. אצל שדר הם מנירוסטה ובלי אבנים.
לגבי שדר – המארז הוא ברזל עם נירוסטה (עלול להחליד) והמבערים נירוסטה. המכסה חסר שימוש למעט סגירה כשלא בשימוש. בלי רשתות הגריל לא שוקל כלום.
אין הצתה אבל זה לא נראה לי חשוב בכלל.
המשולשים שמכסים את המבערים אצל שדר נראים קלילים כאלה – זה אמור להיות ככה?
הרשת שלהם נראית מעולה.
הטענה של שדר היא שהמנגל שלהם נועד לעבוד פתוח לעומת הוובר שנועד לעבוד סגור. אני לא יודע מה ההשפעה של זה על האוכל.
לא ברור מה העובדה שהרבה שיפודיות משתמשות בשדר תורמת – שיפודיות זה בד"כ לא מקום לבשר איכותי.
אז מה ייתן תוצאה טובה יותר בעיקר לסטייקים איכותיים למשפחה קטנה?
תודה
Menu
- forum
- יוצרים קשר
- הבלוג של מקס
- טיפים למנגל
- טיפים לצלייה מוצלחת של בשר
- מה ההבדל בין גריל לברביקיו (ועוד על מדעי המנגל)
- איך צולים עם שיפוד מסתובב בשר בשטח – טיפים מהמקצוענים
- איך מנקים מנגל, גריל גז
- רשימת קניות לעל האש – מה צריך לקנות למנגל
- איך יודעים מה מידת העשייה של הסטייק
- טיפים למנגל מוצלח – טיפים למקצועני מנגל
- צליית בשר – בשר על האש השיטה הנכונה
- הסטייק הכי טוב על האש – איך עושים את הסטייק המושלם
- 9 מנגלים אקולוגיים ידידותיים לסביבה
- אטליזים מומלצים
- רשת גריל – מה יותר טוב רשת ברזל יצוק או רשת נירוסטה ?
- חניוני פיקניק במרכז, בצפון, בגליל ובדרום
- פורום שאלות
- סלטים וירקות
- מרינדות ורטבים
- מתכונים למנגל
- הכל על גריל גז
- בית