הודעה על ידי זוהר » ו' פברואר 10, 2017 8:18 pm
טוב, לגבי קולמן מצאתי תשובה בYNET (בהמשך) – לא ממולץ!
השאלה לגבי CLASSIC CHEF 3B WOOD FRAME:
1. האם עוצמתו באמת מספיק חזקה?
2. אין לי נסיון עם החברה אך נותנים אחריות לשנה – האם זה מנגל למס' שנים טובות (המנגל הישן שלי היה בשימוש כ10 שנים)
3. והכי חשוב – איך פיזור החום, האם שווה או שבקצוות לא היה חם מספיק?
ולהלן הבקורת מYNET:
לא משתלם: קולמן 2 מבערים דגם SR
תיאור: משטח צלייה 46/46 ס"מ, רשת יציקה בציפוי פורצלן וגריל מיציקת אלומיניום בצדדים ופלדת אל-חלד בגוף. 2 מבערי נירוסטה. מקרן חום מברזל בציפוי פורצלן, ורשת עליונה מפורצלן בציפוי ניקל להפשרה, חימום ובישול איטי, הספק חום ,BTU 30,000 אחריות 5-ל שנים, שנתיים ראשונות בבית הלקוח למנגנון הגז, 25-ו שנה על המבערים, גריל נייד עם ארון אחסון ומקום בתוך הארון למכל הגז
מחיר: מבצע באייס עד 7 במאי 2,300 – ש' במקום ,2,500 לא כולל וסת צינור ומכל גז
יציבות: יציב בהחלט, 4 גלגלים עם מעצורים
נוחות: טובה, הנוזלים מתנקזים לכוס קומפקטית נשלפת, אבל ניתן לשלוף אותה רק מאחורי הגריל איכות הצלייה: בינונית, 2.5 דקות 300-ל מעלות, חום חלש, הבשר יותר מתבשל מאשר נצלה.
דבר המומחים: אפשר לוותר. חלש פי 2.5 מאותו גריל בסדרה עם 4 מבערים, וההבדל ניכר. במחיר הזה עדיף גריל 4-ה מבערים של קולמן. קומפקטי אבל יקר מדי ביחס לביצועיו.
טוב, לגבי קולמן מצאתי תשובה בYNET (בהמשך) – לא ממולץ!
השאלה לגבי CLASSIC CHEF 3B WOOD FRAME:
1. האם עוצמתו באמת מספיק חזקה?
2. אין לי נסיון עם החברה אך נותנים אחריות לשנה – האם זה מנגל למס' שנים טובות (המנגל הישן שלי היה בשימוש כ10 שנים)
3. והכי חשוב – איך פיזור החום, האם שווה או שבקצוות לא היה חם מספיק?
ולהלן הבקורת מYNET:
לא משתלם: קולמן 2 מבערים דגם SR
תיאור: משטח צלייה 46/46 ס"מ, רשת יציקה בציפוי פורצלן וגריל מיציקת אלומיניום בצדדים ופלדת אל-חלד בגוף. 2 מבערי נירוסטה. מקרן חום מברזל בציפוי פורצלן, ורשת עליונה מפורצלן בציפוי ניקל להפשרה, חימום ובישול איטי, הספק חום ,BTU 30,000 אחריות 5-ל שנים, שנתיים ראשונות בבית הלקוח למנגנון הגז, 25-ו שנה על המבערים, גריל נייד עם ארון אחסון ומקום בתוך הארון למכל הגז
מחיר: מבצע באייס עד 7 במאי 2,300 – ש' במקום ,2,500 לא כולל וסת צינור ומכל גז
יציבות: יציב בהחלט, 4 גלגלים עם מעצורים
נוחות: טובה, הנוזלים מתנקזים לכוס קומפקטית נשלפת, אבל ניתן לשלוף אותה רק מאחורי הגריל איכות הצלייה: בינונית, 2.5 דקות 300-ל מעלות, חום חלש, הבשר יותר מתבשל מאשר נצלה.
דבר המומחים: אפשר לוותר. חלש פי 2.5 מאותו גריל בסדרה עם 4 מבערים, וההבדל ניכר. במחיר הזה עדיף גריל 4-ה מבערים של קולמן. קומפקטי אבל יקר מדי ביחס לביצועיו.